Dit zijn ze dan

The Strauss brothers

Al vanaf jonge leeftijd zijn Arthur en Hugo Nieuwenhuijse geïnteresseerd in speciaalbier. De ambacht en creativiteit van de brouwer, die steeds opnieuw unieke en bijzondere smaakcombinaties weet te creëren, heeft ons jarenlang gefascineerd.

De zoektocht naar bijzonder bier van de kleinere brouwerijen werd door de broers als leuk maar intensief ervaren. Zo ontstond het idee om een platform te ontwikkelen dat deze bieren voor alle liefhebbers beschikbaar maakt.

Onze zoektocht naar speciaalbier gaat onverminderd door, maar met een abonnement op de Strauss bierbox kan jij achteroverleunen en direct genieten van de bijzondere speciaalbieren die wij ontdekt hebben.

Aan al onze mede bierliefhebbers, proost!

onze Passie voor speciaalbier

meer dan een webshop

Strauss is meer dan een webshop, Strauss is een beleving waar we onze passie voor speciaalbier delen. Met unieke inkijkjes in brouwerijen en leuke extra’s maken wij van jou als bierfan, een bierspecialist.

Onze missie

Zoveel mogelijk mensen elke maand opnieuw verrassen met uniek en zeldzaam speciaalbier

Het allerbeste

Bierbox testpanel

Streng maar rechtvaardig, zo laat het testpanel zich het beste omschrijven. Na zorgvuldig geproefd te hebben wordt de balans opgemaakt, welk bier verdient een plaatsje in de box….